Frukostmöte på Ingarvet

Intressant företagsfrukost 23/5

Nyhet
Frukostmöte på IngarvetVi tackar de två nya företagarna på Ingarvet Anna Gellner på Falu Massage & Hälsa och Camilla Danielsson på Dalkullans Massage & Hälsa för morgonens frukost. Både Anna och Camilla är utbildade massageterapeuter och erbjuder bland annat svensk klassisk massage. Båda företagen finns på Ryckepungsvägen 9 på Ingarvet. Massage kan vara en del av ett företags friskvårdssatsning och nu finns tjänsten tillgänglig inom området! Andreas på Panang berättade om det nya digitaliseringsprojekt som de hösten 2018 startar upp i samarbete med Visit Ingarvet. Ett projekt med mål att utbilda företagare på Ingarvet inom den digitala världen. Mer information kommer här på vår hemsida längre fram. Företagen på Ingarvet efterfrågade bättre områdesbevakning. Styrelsen tar med sig denna fråga och ser om de kan få till en träff med Securitas.