Ingarvsdagen

Nu släpps många restriktioner och vi börjar planera för att genomföra Ingarvsdagen 2022. Så skriv in lördag 30/4-22 i din kalender och börja redan nu fundera på vad du och ditt företag kan genomföra denna dag. Målet är att marknadsföra ditt företag och sätta Ingarvet på kartan!

 

Information om Ingarvsdagen

Skylt Ingarvsdagen Ingarvsdagen är en dag då vi vill få företag verksamma på Ingarvet att göra gemensam sak och visa vad som finns tillgängligt för företag och allmänhet på Ingarvet.

Varje dag så vallfärdas många människor till annan ort för att göra inköp som faktiskt kan göras på Ingarvet. Tanken och meningen med Ingarvsdagen är att under en dag få så många som möjligt att vända sina blickar mot Falun och Ingarvet istället.

Vår förhoppning är att få företag som vänder sig mot andra företag och som normalt inte håller öppet på lördagar att hålla öppet och göra en ”happening” av denna dag. Företag som vänder sig mot konsument och som normalt har öppet gör lite extra för sina kunder och har extra erbjudanden som endast gäller denna dag.