Ingarvsdagen 2019

Skylt Ingarvsdagen Redan nu har vi påbörjat planeringen av Ingarvsdagen 2019. Skriv redan nu in lördag 27 april i din kalender, det är då det är dags för 2019 års upplaga av Ingarvsdagen. Det blir en dag fylld med kampanjer, erbjudanden och olika event för både stora och små. Vill du vara med och genomföra något event under Ingarvsdagen 2019, välkommen att kontakta någon i styrelsen i Visit Ingarvet. Vi ses på Ingarvet!

Information om Ingarvsdagen

Ingarvsdagen är en dag då vi vill få företag verksamma på Ingarvet att göra gemensam sak och visa vad som finns tillgängligt för företag och allmänhet på Ingarvet.

Varje dag så vallfärdas många människor till annan ort för att göra inköp som faktiskt kan göras på Ingarvet. Tanken och meningen med Ingarvsdagen är att under en dag få så många som möjligt att vända sina blickar mot Falun och Ingarvet istället.

Vår förhoppning är att få företag som vänder sig mot andra företag och som normalt inte håller öppet på lördagar att hålla öppet och göra en ”happening” av denna dag. Företag som vänder sig mot konsument och som normalt har öppet gör lite extra för sina kunder och har extra erbjudanden som endast gäller denna dag.