Tack JOBmeal för gott kaffe på frukostmöte 4/3

Nyhet
Onsdag 4 mars var det dags för årets första företagarfrukost på Ingarvet. Värdar för frukosten var JOBmeal, som är ett lokalt familjeföretag som erbjuder kaffe, kaffemaskiner och kylt vatten till företag. De startade 1986 i Gävle och har idag 72 anställda varav sex i Falun. De har kontor i Falun, Gävle och Uppsala. De erbjuder kaffemaskiner som i stort sett har samma kaffealternativ som ett café, allt från vanligt bryggt kaffe till olika sorters latte. JOBmeal har ett showroom på Ingarvet dit du välkommen för att se på deras utbud av kaffemaskiner och naturligtvis provsmaka ett gott kaffe. Deras ledord är effektivitet, problemfritt, lönsamt och bekvämt. Läs mer på deras hemsida: https://www.jobmeal.se/ Därefter berättade Sture Högosta från SK Teknik HB om sin verksamhet inom teknisk hörselvård. Det är många som har hörselproblem och det finns bra arbetsplatsanpassningar att tillgå. Bland annat tekniska lösningar på hur du kan få in samtalet direkt i hörapparaten via en streamer när det ringer och mikrofoner som kan användas för att ge ljud direkt till hörapparaten vid möten och konferenser. Med rätt utrustning skapar du bättre förutsättningar för personer med hörselnedsättning. Att inte höra skapar trötthet och man kan missa viktig information. Det finns ekonomiska stöd för företag som vill köpa in denna typ av utrustning. Kontakta Sture på mail för mer information hogosta@bredband.net. Falu Kommun informerade om Kompetensmässa som arrangeras på Lugnet 19 mars 2020. Styrelsen för Ingarvet uppmanar alla företag på området att börja planera aktiviteter och kampanjer inför Ingarvsdagen 25/4-20. Reklam om dagen kommer att göras på digitala infartsskyltar vid infarterna till Falun, online samt i tidningen Ingarvet som kommer ut 23/4-20.