Om oss

Idéen om en gemensam förening för företagare på Ingarvet startade 2012, då man såg Ingarvets potential som företagsområde och de möjligheter ett samarbete kunde innebära för företagen. Ingarvet är mer än bara ett rent industriområde, här finns även handel och service. Visit Ingarvet heter vår förening som idag finns och jobbar med områdets utveckling. Vi ansvarar för företagsfrukostar, ger ut en egen tidning och arrangerar varje år Ingarvsdagen.

Våra tre ledord

 1. 1

  NÄRING

  Industri är en stor det av Ingarvets förflutna och även en viktig del av Ingarvet idag. Industriföretagen står för en stor del av sysselsättningen. Här kan du hitta produktion av kosmetik, fjädrar, plastprodukter till trycksaker, för att nämna några.

 2. 2

  HANDEL

  På Ingarvet kan du hitta allt från trä till plåt, från bil till trampbil, från färg till kakel. Ingarvet är ett stort område för handel med goda parkeringsmöjligheter. Här finns det mesta för ditt behov både som privatperson och företagare.

 3. 3

  SERVICE

  Här finns en mängd företag som arbetar med service, till exempel återvinning, bilbesiktning, hunddagis, bilverkstad, bensinstation och här kan du även äta dig mätt. Här på Ingarvet har vi det mesta för de flesta.