Gott nytt år!

Nyhet

Vi blickar tillbaka på ett år där restriktionerna släppte och vi åter igen kunde genomföra nätverksträffar. Vi passade då dessutom på att starta upp ett nytt nätverk för våra fastighetsägare, för att kunna lyfta frågor som berör just dem.

Ingarvsdagen bjöd på solsken och många besökare. En dag som sätter Ingarvet på kartan och ger många nya kontakter.

Fyra nummer av Tidningen Ingarvet har gått ut och just nu skrivs artiklar inför nästa nummer som kommer ut 16/2-23. Hör av dig till oss om det händer något extra hos dig och ditt företag på Ingarvet, så kan vi komma och göra ett reportage. Boka även din annons i Tidningen Ingarvet för att synas tillsammans med dina grannföretag.

Dessutom var vi under året en partner till Falu Kommuns företagarvecka, där vi arrangerade en företagarfrukost hos Bilstjärnan på Ingarvet.

Nu blickar vi fram emot år 2023 med hopp om samarbete och samverkan på Ingarvet.

Näring - handel - service - Välkommen till Ingarvet!