Ingarvsdagen 27 april 2024

Nyhet

Ingarvsdagen är en dag då vi vill få företagen verksamma på Ingarvet att tillsammans visa upp sin breda verksamhet som riktar sig till både företag och privatpersoner.

Varje dag så vallfärdar många människor till annan ort för att göra inköp som enkelt kan göras på Ingarvet. Tanken och meningen med Ingarvsdagen är att under en dag få så många som möjligt att vända sina blickar mot Falun och Ingarvet. Vår förhoppning är att få företag som vänder sig mot andra företag och som normalt inte håller öppet på lördagar att hålla öppet och göra en ”happening” av denna dag.

Företag som vänder sig mot konsument och som normalt har öppet gör lite extra för sina kunder och har extra erbjudanden som endast gäller denna dag. Förslaget är öppettider kl 10-14, men du bestämmer dina tider.

Även i år kommer vi att marknadsföra Ingarvsdagen på de digitala infartsskyltarna som Falu kommun har på väg in mot Falun. Den från Gävlehållet och den från Borlängehållet. Detta kommer att ske under veckorna 16 och 17, dvs veckan innan och samma vecka som årets upplaga av Ingarvsdagen. Det kommer att ge extra kraft och boost till Ingarvsdagen i år.

Har ni kvar skylten enligt nedan sedan tidigare år, sätt upp den på Ingarvsdagen för att visa att ni har öppet.

Anmäl att ditt företag ska vara med.

Skicka företagsnamn, adress, ev kampanj/event/erbjudande och öppettid till kerstin@visitingarvet.se.

Skriv gärna ut bilden nedan och sätt upp den i entrén och lägg den på bordet i lunchrummet.Sprid även info om Ingarvsdagen på Facebook och på din egen hemsida. Tillsammans gör vi skillnad.