Ingarvsdagen 2018 Assistancekåren

Ingarvsdagen 2018

Nyhet
Bild från Ingarvsdagen Ingarvsbyn ABDen traditionella Ingarvsdagen genomfördes lördag 28 april. På nysopade gator och vårstädade gårdar bjöds det in till många olika aktiviteter på Ingarvet. Några av de fordonsaktiviteter du kunde uppleva var att se på Mustangbilar hos Ford, prova att bärga en bil hos Assistancekåren på Ingarvsbyns gård, se MAN lastbilar hos Falu Bil och Maskinservice och åka upp i en av Dalakranars kranar hos Ramirent för att se Ingarvet från ovan. Dessutom kunde du få massage hos nyöppnade Falu Massage och Hälsa, prova på inlines med Dala Active Skaters hos Säker Trafik Dalarna, prova svetshjälmar av märket Aketek, se effektiv vedprocessor hos Dala Lantbruksmaskiner och åka på sopsafari hos Falu Energi och Vattens återvinningsstation. Ingarvsdagen 2018 Assistancekåren Stort tack till alla besökare under dagen och tack till alla företagare som är med och genomför denna fina dag på Ingarvet.