Digitalt företagande – frukostseminarium i fyra delar

Nyhet

Frukostseminarium med Jonas Grenfeldt -Digital strateg och marknadsförare-

Digitaliseringen av handeln med varor och tjänster går i rasande tempo och det kan vara svårt att hänga med. Med en seminarieserie i fyra delar har företagarna på Ingarvet möjlighet att lära sig mer om digitalt företagande.

DEL 1: Digital marknadsföring -Så bygger du en hållbar digital närvaro

NÄR Fredag 7 september kl 07:30-09:00 VAR M-Bilar Group, Matsarvsvägen 21, Falun HUR Seminarium inklusive frukost: kostnadsfritt för medlemmar i Visit Ingarvet. Sista anmälan måndag 3/9 kl 14.00! Övriga: 800 kr/seminarium ex moms Begränsat antal platser. Max 2 personer per företag. I samarbete med Panang Kommunikation

KOMMANDE SEMINARIUM

Del 2: Få fler kunder och sälj mer – vilka plattformar är rätt för just dig och vad ska du göra där? Del 3: Så driver du trafik till din webbplats – få folk att hitta dig innan de hittar dina konkurrenter Del 4: Digital strategi och planering – gå från insikt till action och kom igång!

ANMÄLAN

Anmäl dig via info@visitingarvet.se senast måndag 3/9 kl 14.00. Har du frågor ring Erika Lundberg, 070-285 25 09 visitingarvet.se