Bild från frukost på Gästabudet, 46 deltagare på mötet.

Bra frukost med många besökare

Nyhet
Bild från frukost på Gästabudet, 46 deltagare på mötet.Vi tackar Dalarnas Företagshälsa för en bra företagarfrukost på Ingarvet 6/3. Dalarnas Företagshälsa hette tidigare Företagshälsan Falun & Borlänge och har funnits sedan 1969. De har idag 65 medarbetare i Falun, Borlänge, Hedemora/Säter och Ludvika. De har ca 800 kundföretag. De erbjuder arbetsmiljöingenjörer, läkare, företagssköterskor, fysioterapeut, chefsstöd, sjukanmälningstjänst, utbildningar inom tex HLR, mm. Ofta arbetar de med rehab på individnivå men de vill jobba mer förebyggande och främjande tillsammans med företag. Kontakta Ola Linnteg eller Patrik Schultz för mer information som berör företagshälsa. Dessutom berättade Daniel Blomkvist från Falu Kommun om deras kontaktcenter dit du kan vända dig med frågor som berör kommunen. Mats Andersson Visit Ingarvet.Styrelsen för Visit Ingarvet berättade sedan om Ingarvsdagen som genomförs 27/4 och som redan nu har många anmälda företagare. Fantastiskt roligt att vi hade 46 deltagare på frukosten! Tillsammans gör vi skillnad! Efter frukostmötet genomförde Visit Ingarvet sitt årsmöte.