Hittaut kommer till Ingarvet!

Nyhet

Förra året startade friskvårdskonceptet Hittaut i Falu kommun. Det blev succé och i år fortsätter vi med nya kartor och checkpoints (kontroller). Ingarvet kommer nu att finnas med på falukartan, vilket gör att många Hittaut-deltagare kommer att bege sig hit och besöka de checkpoints som placeras ut i området och i skogen upp mot Stångtjärn. Du som bedriver verksamhet i området får nu chansen att haka på och synas i detta positiva sammanhang. Senast den 28/2 vill arrangören ha din beställning och först till kvarn gäller då utrymmet är begränsat.

Svenska Orienteringsförbundet samordnar Hittaut med orienteringsklubbarna i Falu kommun som lokala arrangörer. Allt arbete görs ideellt. Eventuellt överskott går till klubbarnas ungdoms-, motions- och elitverksamhet. Totalt deltog mer än 100 000 personer i 100 kommuner under 2022. Inga förkunskaper krävs. Alla kan vara med. Faluklubbarna kommer att erbjuda Hittaut i Falun, Hosjö, Staberg, Grycksbo, Sundborn, Bjursås/Sågmyra och Svärdsjö. Ett 60-tal checkpoints är möjliga att besöka med barnvagn, rullator eller rullstol. Cykel är populärt att använda bland Hittaut-deltagare. Kartor och checkpoints sammanställs på ett stort gemensamt blad, som kommer att delas ut till alla hushåll i kommunen, samt finnas på Hittauts hemsida och app och på ett stort antal utdelningsställen i kommunen.

Bli en Hittaut-partner du också!

  • Annonsera i trycksaken "Hittaut Falun" som kommer till alla hushåll i kommunen och du syns samtidigt på hemsidan för Hittaut Falun inklusive länk till företagets hemsida. Företagets logotyp finns även under fliken Partners. Hittaut Falun pågår 1 maj - 1 oktober, så annonsen "lever" länge.
  • Sponsra en eller flera checkpoints. I skyltfönstret, vid gatan eller där du själv önskar. Du kan även sponsra checkpoints i skogen. Alla checkpoints är klickbara på hemsidan och i Hittaut-appen. Checkpoint-sponsorer exponeras med en kort informationstext och länk till företagets hemsida.
  • Skänk vinster som lottas ut till deltagarna. Du syns på hemsidan, i nyhetsbrev till alla registrerade deltagare i Hittaut Falun och i personliga e-postmeddelanden till vinnarna.
  • Delta i Friskvårdsutmaningen med din personal. Du syns på hemsidan och kan "tävla" mot andra arbetsplatser på Ingarvet, i Falun, Dalarna, Sverige.
  • Stor frihet finns att koppla Hittaut till egna initiativ för att locka kunder till din verksamhet.

Läs mer på hittaut.nu. Klicka på Falun i listan över orter.

Kontaktpersoner i OK Kåre: Jannike Wåhlberg, 070-688 86 34, och Thobias Widelund, 070-204 13 44. Mejla jannike.wahlberg@telia.com om du vill veta mer!

Läs mer här!